Compromis

Ce crezi? Cum definesti tu acest cuvant? In dictionarul explicativ acest cuvant suna cam asa: 1. (Despre oameni) Cu reputația pătată; discreditat. 2. Primejduit, stricat.

Candeste-te la tine, de cate ori te-ai compromis? Tot de atatea ori ai fost discreditat, stricat, cu reputatia patata.

Da-mi voie sa merg mai departe de la atat, de la lucruriile generale. Doresc sa merg chiar si mai adanc de cat lucrurile personale si, anume in lucrurile profunde  ale spirutualitati noastre.

Anul trecut o forfota foarte mare se ridica, ca, Isus Cristos va veni in nustiu ce zi. Nu a venit. Pe urma acel om (mincinos) a spus ca a gresit calculele. Aceasta aberatie a crezut-o prea multi oameni si au inceput sa se ingrijoreze de vesnicia lor. Dar sa-u ingrijorat pana a trecut aceasta febra,atat. Cineva a spus: nu mie frica de moarte, mie frica de vesnicia ei. De cele mai multe ori asa se intampla cu oamenii, au notiunea ca fiecare trebuie sa moara, dar vesnicia…

In fiecare zi avem o lupta in care trebuie sa alegem sa nu ne compromitem statutul, viata, familia noastra. Dar de cele mai multe ori nu putem rezista tentatiei si cedam.

In curiozitatea oamenilor (ca si a mea de altfel) a fost mereu sa afle in ce zi va veni Isus Cristos si ce inseamna 666. Daca e sa ne uitam in Apocalipsa, atunci trebuie sa luam in calcul si acest numar 666.

Ce crezi? 666 e pentru vremuriile viitoare sau se aplica oricarui timp, oricarei generatii?

666 e pentru mine si pentru tine, azi, nu maine.

Dece spun asta? Pentru ca acest numar are de a face cu ceea ce faci tu in fiecare zi. La scoala, la serviciu, pe strada, oriunde ne-am afla.

Foarte multi oameni, crestini, sa-u panicat atuinci cand a intrat cardurile, cand a intrat pasaportul cu amprenta digitala si au spus ca asta e numaru 666 si….uite ca nu asta a fost.

Atunci care e semnificatia acestui numar?

A primi semnul fiarei pe frunte si mana, inseamna sa gandesti si sa lucrezi dupa sistemul fiarei.

Ca sa te verifici daca l-ai acceptat acest semn,verifica, care este sistemul de valori a lumi, si dupa asta iti dai seama daca tu, ai sistemul de valori a Lui Dumnezeu sau nu.

Lasă un comentariu